ART CULTURE & YOGA HET BASSIN

De binnenhaven Het Bassin ligt midden in het Sphinxkwartier. De haven is namelijk omringd door monumentale aardewerkfabrieken van Sphinx. Gebouwen die nog tot het begin van deze eeuw in gebruik zijn geweest. De gebouwen krijgen nu allemaal een nieuw functie. In de directe omgeving van Het Bassin vind je daarom veel spannende ontwikkelingen. In het Sphinxkwartier ontstaat een nieuw en spannend stukje Maastricht.

THEATER LUMIÈRE

Bij Lumière Cinema zie je de nieuwste arthousefilms, duik je samen met makers in de boeiendste films en documentaires en beleef je nogmaals die ene filmklassieker op het witte doek. Daarnaast kun je in ons sfeervolle Café Restaurant genieten van een uitgebreid 3-gangen-diner, een snelle hap voorafgaand aan de film of borrelen tot in de late uurtjes. Schijnt de zon? Dan is ons aan het water gelegen terras de perfecte plek om van het mooie weer te genieten.

https://lumiere.nl

VORMSTOF

Nergens is de combinatie werken en genieten zo optimaal aanwezig als bij Vormstof. Vormstof maakt o.a. toegepaste producten waarin zij hun ultieme grens in opzoeken en staan voor erfgoedinspiratie porselein Maastricht. Zij hopen dit in stand te houden met workshops, cursussen en demonstraties.

Educatie in hoogwaardig hard porselein. Het materiaal waar Maastricht bekendheid mee verwierf. Co-creatie met vormgevers en betrokkenen. Op een van de mooiste plekjes van Maastricht aan de oude haven. Ontdek Vormstof en neem gerust een kijkje op de website.

https:/www.jasmv.nl/vormstof

DE YOGASCHOOL

Aan het Bassin kun je ook terecht voor yogalessen bij De Yogaschool Maastricht. Een kleinschalige yogastudio met ruimte voor persoonlijke aandacht. Hatha yoha en power yoga. Niks zweverigs, Liselotte verzorgt down to earth yogalessen, gespecialiseerd in rugklachten.
Ook organiseert De Yogaschool Maastricht yoga events. Zoals yoga & sloepen, bedrijfsuitjes met yoga, bedrijfsyoga, easy Sundays met yoga en brunch/lunch aan één van de prachtige terrassen van het Bassin.

https://tbassin.nl/art-culture/www.deyogaschoolmaastricht.nl

 

Deze website maakt gebruik van Cookies. Meer Informatie. Wanneer u gebruik maakt van onze website gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacy Policy