Corona Maatregelen en Contactloos verblijven 

Het kleinschalige karakter van 4BnB Maastricht biedt ons volop mogelijkheden om te anticiperen op de richtlijnen van het RIVM. 

Zo beschikt onze B&B over een eigen entree en privé terras. De kamers hebben allemaal privé sanitair en het uitgebreide ontbijt serveren wij op een trolley die wij voor uw kamerdeur zetten. U kunt de trolley eenvoudig zelf naar binnen rijden. Indien u onze enige gast bent of meerdere kamers boekt voor uw gezelschap, blijft de mogelijkheid bestaan om exclusief -met uw gezelschap- in de ontbijtruimte te ontbijten. 

Onze voordeur en kamerdeuren zijn voorzien van codesloten, u ontvangt de codes op voorhand via whatsapp en/of email. Voor 4BnB Maastricht is daarom een gunstige plek weggelegd in de 1,5 meter economie. Het is zelfs mogelijk om geheel contactloos te verblijven en daarmee is 4BnB Maastricht zeker geschikt voor de zomervakantie of een weekendje weg. 

Vanaf 1 juni 2020 zijn de terrassen en restaurants in Maastricht weer geopend. Wij adviseren u tijdig en altijd te reserveren! Zelf een maaltijd bereiden of laten bezorgen is bij 4BnB Maastricht niet mogelijk. 

4BnB Maastricht ligt aan de voet van het prachtige Heuvelland. De landelijke ligging aan de rand van Maastricht maakt het tot een ideale locatie om te fietsen en te wandelen. 
4BnB Maastricht leent gratis haar fietsen (3 versnellingen) uit. Indien gewenst kunt u tegen betaling een elektrische fiets huren. U dient dit wel tijdig vooraf te reserveren. U ontvangt van ons een offerte op maat. Kijk op onze website voor gratis wandel- en fietsroutes. 

Wij kijken uit naar uw komst!

 

Deze website maakt gebruik van Cookies. Meer Informatie. Wanneer u gebruik maakt van onze website gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacy Policy