Wat als het regent in Maastricht

Thermae2000
Hét wellness center van Nederland is gelegen op een half uurtje fietsen van 4BnB Maastricht, in het mergelstadje Valkenburg aan de Geul waar genoeg te doen en te bezichtigen is. U fiets met de gratis leenfietsen van 4BnB Maastricht in een half uurtje via een prachtig natuurgebied naar dit kuuroord op de Cauberg! 
Thermae2000 heeft onlangs fors uitgebreid. Op de logweide met prachtig panoramaview over de Limburgse heuvEls, pronkt nu het Infinitum. Het Infinitum is een sauna-belevenisgebouw waar 7 verschillende ruimtes belevenissen in actieve en passieve rust bieden. De panoramasauna vormt het kloppend hart waar dagelijks opgietingen door professionele saunameesters worden verzorgd. Weer of geen weer, het is hier altijd genieten. 
https://www.thermae.nl/


Fort Sint Pieter
Het Fort Sint Pieter ligt aan de zuidkant van Maastricht, hoog boven de Maas en is deels door gangen verbonden met de Sint Pietersberg. U geniet van een prachtig uitzicht over de stad, de Maas en het omringende landschap, waaronder het nieuwe natuurgebied van de ENCI groeve.
Stap terug in de tijd en herbeleef de geschiedenis tijdens een rondleiding door Fort Sint Pieter, langs onder andere de waterput, de schietgaten en de kanonnengalerij. 
Ideaal te combineren met een wandeling naar de ENCI groeve en de naastgelegen grotten Noord. 

Grotten Noord
De Grotten Noord bevinden zich diep onder de Sint Pietersberg en herbergen een wel heel bijzonder stukje geschiedenis van Maastricht.
Een rondleiding (kan ook per step) in de grotten is erg leuk. Je ruikt en herbeleeft de hele geschiedenis van het kilometerslange gangenstelsel. Karrensporen, achtergebleven werkmateriaal, fossielen, kunstwerken…de gids vertelt je fantastische verhalen! 
Tip: neem een trui mee, want het is maar 11 graden in de grotten! 
https://www.exploremaastricht.nl/rondleiding/rondleiding-grotten-noord?start=2020-08-05&end=2020-08-05


Stadsbrouwerij De Maastrichter Maltezer
Brouwerij, Proeflokaal, Rondleidingen en een Bierwinkel in een historisch pand aan de Maas in de wijk Wyck.
https://stadsbrouwerijdemaastrichtermaltezer.nl/


Leisure Dome Kerkrade
Gamen, Golfen, Bowlen, film en meer onder een dak. Dat vind je bij Leisure Dome in Kerkrade.


Indoor Skiën in Snowworld
Voorbereiden op het nieuwe wintersportseizoen? Een eerste ski-of snowboard les? Dat kan het hele jaar door bij Snowworld Landgraaf, ‘s werelds grootste indoor wintersportresort. 
https://www.snowworld.com/landgraaf/nl


Waterplezier bij Subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo
Sensationele wildwaterbaan, meedeinen kl golven en snorkelen tussen tropische vissen, urenlang waterplezier voor jong en oud bij Aqua Mundo Heijdersbos
https://www.centerparcs.nl/nl-nl/nederland/fp_HB_vakantiepark-het-heijderbos/aqua-mundo


Cultuur en Creativiteit onder één dak
ECI Cultuurfabriek in Roermond is het nieuwe culturele hart van Midden-Limburg. Een plek waar theater, muziek, film, exposities, cursussen en horeca samen komen. 
https://www.ecicultuurfabriek.nl/


MergelRijk Valkenburg
MergelRijk is een het leukste avontuur in een schitterende grot voor alle leeftijden: een verrassende beleving in de grotten van Valkenburg, Zuid-Limburg.
https://mergelrijk.nl/

 

Deze website maakt gebruik van Cookies. Meer Informatie. Wanneer u gebruik maakt van onze website gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacy Policy